vaibaotsik
tekstiilpesur vaibaotsikuga

vaibaotsik

4,00  - 7,00 perioodi hind

Kärcher vaibaotsik on vastupidava konstruktsiooniga ja ergonoomilise käepidemega tarvik, mis sobib vaipade põhjalikuks puhastamiseks. 240 mm laius aitab puhastada suuremat pinda kiiremini. Oluline on hoida käepidet 45-kraadise nurga all, vastasel juhul tarvik ei tööta. Komplekt sisaldab põrandaotsakut, imitoru ja käepidet. Pärast kasutamist kontrolli, et kõik osad on alles, ning tagasta varustus kokkulepitud ajal.

https://youtube.com/shorts/65sHOXAwbxA?feature=share

Kategooriad: ,
Perioodipõhine tasu : vaibaotsik
1 - 1 päeva : 4,00  Fikseeritud
2 - 3 päeva : 7,00  Fikseeritud
Rendi algus
Rendi lõpp

Kirjeldus

Kärcher vaibaotsik on mõeldud vaipade puhastamiseks, tagades põhjaliku ja tõhusa mustuse eemaldamise. Otsikul on tugev ja vastupidav konstruktsioon ning see on varustatud ergonoomilise käepidemega, mis muudab kasutamise mugavaks ja lihtsaks. 240 mm laius võimaldab katta suurema puhastuspinna, kiirendades seeläbi koristusprotsessi. Käepidet tuleb hoida 45-kraadise nurga all, vastasel juhul ei hakka tarvik tööle.

Komplekti kuulub põrandaotsak (240 mm), imitoru ja käepide. Töö lõpetades kontrolli, et kõik osad oleks olemas. Korja lisatarvikud ja puhastusseade kokku ning vii tagasi meiega kokkulepitud ajal.

Ühildub järgmiste masinatega:

  • Juhtmevaba tekstiilipesur Puzzi 9/1 Bp Adv
  • Puzzi 10/1
  • Puzzi 10/2 Adv
  • Puzzi 30/4
  • Puzzi 30/4 E
  • Puzzi 8/1 C

Lisainfo

Bränd

Põhimaterjal

,

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Ole esimene, kes hindab toodet “vaibaotsik”